LaBunt Pianolossen | foto 2 - 5 jaar

Mijn liefde voor de piano zat er al heel vroeg in. Als kleintje van pak­weg vijf jaar klom ik op de pianokruk en begon zelf liedjes uit te zoeken op de piano die bij ons thuis stond.

Mijn ouders vonden het belangrijk dat ik een instrument leerde bespelen, dus mocht ik op pianoles bij de Gemeentelijke Muziekschool Zaanstreek. Dit bleek een gouden greep!

Als jong kind was ik op z’n zachtst gezegd verlegen en ik vond het moeilijk om met anderen te praten over wat er in mij omging. Maar gelukkig was er de piano! Door erop te spelen kon ik op een bij­zondere manier mijn gevoelens uiten.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk musiceren is voor de persoonlijke ontwikkeling!

Ik bleek ook talent te hebben en werd zo nu en dan gevraagd om andere kinderen te begeleiden en kleine optredens te doen. Dit gaf mij enorm veel zelfvertrouwen, precies wat ik zo hard nodig had!

Ook als ontluikende, onzekere puber was muziek voor mij van cruciaal belang in mijn leven.

Gestimuleerd door mijn pianolerares Hanneke Bakker ging ik in een bandje spelen en werd daardoor echt iemand! Ik vond aansluiting bij een groep jonge mensen, barstte van de energie en de zin om nieuwe dingen te leren en te maken. Ik bloeide helemaal op!

Ann Faverey Band | Labunt pianolessen bandcoaching

Ik ben in de overtuiging dat muziek niet weg te denken is in ons leven. Ik gun iedereen, kinderen en volwassenen, dat zij de kans krijgen om muziek te maken!